1 min read

Pomagaj Piratom nastopiti na državnozborskih volitvah!

Pomagaj Piratom nastopiti na državnozborskih volitvah!

Za nastop naše liste kandidatov na državnozborskih volitvah moramo zbrati skupaj 800 podpisov volivcev, iz vsake volilne enote po 100.

Delovanje upravnih enot, v katerih se da obrazce podpore overiti, je močno omejeno, obiska je precej manj kot v preteklih letih in naše ekipe prostovoljcev ne zmorejo zbirati podpisov z enako hitrostjo, kot smo to bili zmožni v letih pred epidemijo.

Vse podpornike naprošamo, da nam pri zbiranju podpisov pomagate tako, da sami izpolnite obrazec, ga natisnete, overite na upravni enoti ali krajevnem uradu in pošljete po pošti na sedež stranke. Naslov za pošiljanje je Piratska stranka Slovenije, Kamniška ulica 47, 1000 Ljubljana.

Do obrazca lahko dostopate in ga pred tiskom tudi izpolnite na povezavi: prt.si/obrazecdz1

Obrazca žal ni moč podpisati digitalno, kljub več pozivom, ki smo jih naslovili na parlamentarne stranke in ministrstvo za javno upravo, da situacijo uredijo z zelo enostavno spremembo zakonodaje, tega niso storili.

Podpise podpore bomo zbirali tudi z ekipami pred upravnimi enotami, o natančnem razporedu pa bomo javnost obveščali prek naših kanalov na družbenih omrežjih.