Tematika: Volitve

  • Tematika

  • Avtor

Število zadetkov: 27

Nateg #3: “Referendumi so stran vržen denar”

10. July, 2018 - Politiki so začeli širiti laž, da so referendumi dragi, in še večjo laž, da je ta denar vržen stran. Referendumi so edini način, da volivke in volivci neposredno vplivamo na upravljanje naše skupne države. Predvsem pa so pomembna sistemska varovalka.

Rok Andrée
Predsednik stranke
Članek se posveča naslednjim programskim točkam:  Okrepitev izražanja neposredne volje ljudstva

Nateg #2: “Vsi politiki so pokvarjeni.”

10. July, 2018 - Mit, da "so vsi politiki pokvarjeni”, je tako uničujoč, saj poskusiti kaj spremeniti, pomeni prevzeti odgovornost za spremembe. Najlažje je biti eden tistih, ki jih politika ne zanima in so “modro tiho”. Hkrati uveljavljenim politikom taka drža izjemno ustreza.

Rok Andrée
Predsednik stranke
Članek se posveča naslednjim programskim točkam:  Efektivna transparentnost

Nateg #1: “Nič se ne da spremeniti, politiki so premočni!”

10. July, 2018 - To je mit, ki sem ga v naših prvih letih delovanja, ko sem bil še tajnik Piratov, slišal vsak dan. Strah je bil otipljiv.

Rok Andrée
Predsednik stranke
Članek se posveča naslednjim programskim točkam:  Okrepitev izražanja neposredne volje ljudstva


Odziv na soočenje: še vedno le prazne obljube za mlade

10. July, 2018 - Včeraj smo bili priča 18 predsednikom in 1 predsednici strank, ki so, kot že vse volitve prej, naštevali kaj vse bodo naredili za mlade. Prepričani smo lahko, da so njihove obljube tudi tokrat, kot že tolikokrat poprej, povsem prazne. Politiki je za mlade in njihove stiske povsem vseeno.

Rok Andrée
Predsednik stranke
Članek se posveča naslednjim programskim točkam:  Obrnili bomo trend bega možganovPostavimo zdrave temelje za dolgoročen razvoj SlovenijeGospodarstvo


Poziv poslancem: Daj malim svoj glas!

1. May, 2018 - Zastavili smo projekt, s katerim pozivamo poslance, da zunajpalamentarnim strankam, ki se spuščajo v predvolilni boj, namenijo svoj glas podpore.


Pomagaj Piratom zbrati podpise za parlament!

1. May, 2018 - Čez palec lahko izračunamo, da moramo zbrati 80 podpisov na dan, od tega mora biti vsaka osmina teh podpisov iz različnih volilnih enot.


Pirati potrebujemo tvoj podpis za plovbo v parlament!

1. May, 2018 - Pirati bomo kandidirali na volitvah v Državni zbor. Zbiramo podpise za vložitev kandidature. Prav tvoj podpis nam bo omogočil nastop na voiltvah!Število zadetkov: 27