Zahvala udeležencem ustanovnega kongresa

Objavljeno v kategoriji Dogodki.

Ustanovni kongres – zahvala vsem podpornim članom, prijateljem Piratov, medijem in vsem, ki ste sodelovali pri ustanovitvi/rojstvu stranke

Sreda, 17. oktobra je bil res poseben dan, na katerega smo se pripravljali zadnje leto, dve, mogoče tri – kot se rado sliši v javnosti.
Ampak uspelo nam je! Skupaj s 160 sopirati, ki so se nam pridružili na zgodovinskem dogodku, smo jo še formalno ustanovili, Piratsko stranko Slovenije – skrajšano Pirati.
Smo pirati in smo za piratske ideje, za stališča, ki so v interesu vseh nas, ne glede na to, ali si pirat.

Piratsko barko bodo naslednja leta upravljali/krmilili:

Predsednik
Rok Deželak

Sekretar
Rok Andrée

Blagajničarka
Mateja Mlakar

Jedro stranke
Igor Brlek
Gašper Deržanič
Sašo Miklič
Marko Miladinović
Andrej Pogačar
Andrija Pušić
Mare Rutar
Tomas Tišler

Za mirno in pravilno pot pa bodo skrbeli člani nadzornega odbora
Andrej Čremožnik
Jure Repinc
Emanuel Vida

Iskreno se vam zahvaljujemo za vašo podporo in udeležbo na kongresu. Hkrati pa vas pozivamo, da pričnete, v kolikor vas zanima aktivno sodelovanje, v koordinaciji s sekretarjem stranke, graditi vašo lokalno celico.

Fotogalerija kongresa in druženja po ustanovitvi

2 komentarja na „Zahvala udeležencem ustanovnega kongresa”

 1. Pozdravljeni,

  čestitke ob ustanovitvi stranke. Če vas pot ‘zanese’ kaj proti Štajerski, sporočite. Kar nekaj nas tukaj razmišlja približno enako kot vi. Tudi mi razmišljamo o ustanovitvi stranke. V bistvu nam manjka še nekaj deset overjenih izjav, samo smo vse skupaj malo ‘bremzali’, ker smo želeli videti, če je še kdo kje v SLO, ki razmišlja podobno kot mi in smo vas dočakali.
  Morda ne bi bilo napak’, da se kje srečamo in malo podebatiramo. Nas najdete na http://www.alternativasmo.si , fb – alternativa, na zgornjem mailu, moj GSM 031680936 (če se slučajno ne javim, prosim napišite SMS). Imam namreč takšno službo, da se občasno ne javljam na neznane št., ko je kakšna stvar malo ‘vroča’.
  Ob četrtkih malo težje pridem do LJ, ko imate sestanke. Sem pa večkrat v LJ ob kakšnem drugem terminu, zato bi se morda lahko dogovorili za kak’ drug termin, seveda, če je vam to v interesu.
  Lp,
  Gorazd Ladinek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Postani član Piratske stranke?

Za včlanitev je potrebno zgolj izpolniti pristopno izjavo in poravnati letno članarino.

Včlani se!