Kontakt

Za včlanitev, sodelovanje

info@piratskastranka.si (GPG javni ključ)

Druge email kontakte najdete na podstrani Vizitka

ali

Rok Andrée, predsednik stranke
rok.andree@piratskastranka.si (GPG javni ključ)
031 798 953

Družabna omrežja

 

En komentar na „Kontakt”

 1. Dober dan,

  podpiram vaš namen, vendar imam eno pripombo. Od evropskih volitev, ko sem nazadnje gledal vaš program, se ta ni nič skrajšal… Še posebej pri branju delov 11, 12 in ostalih delov, kjer so vsebine razdeljene na podpoglavja, je vsebina napisana nejedrnato (na splošna mi izgleda tako nejedrnato kot naši zakoni, kjer ob branju dobesedno pozabiš kje si ostal). Toplo vam priporočam, da se (vsaj) ta del programa napiše enostavnejše in bolj zgoščeno, saj menim da v tem stanju daje izgled nestrokovnosti in zabrisuje vsebino.

  Mogoče vprašanje, kako nameravate še naprej spodbujati vlaganja v inovacije, če bi (na dolgi rok) radi ukinili patentni sistem v vseh sferah življenja? Nisem prepričan, če je to najbolj pametna stvar.
  Primer:
  http://www.discussanything.com/forums/archive/index.php/t-92259.html
  http://www.discussanything.com/forums/showthread.php/92259-Did-China-Steal-Maglev-Technology?s=3cd6536fa44802480e8c69e111bdbf24
  Linka imata isto vsebino.
  Če ste prebrali vsebino, ni taka industrijska tatvina znanja ravno prepečena z patentnim sistemom? (tukaj je primer, kjer je najverjetnejo kitajsko podjetje prekršilo patentna pravila…)

  Rad bi tudi videl več napisanega v programu glede energetske politike (elektrika), privatizaciji državnih podjetij… vglavnem, pogrešam ažurnost posodabljanja vsebine. Če mi lahko odgovorite na moja vprašanja, bi to zelo cenil (če sedaj nimate časa, bi rad slišal odgovor kdajkoli utegnete).

  Lp, Nino, potencialni volivec

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Postani član Piratske stranke?

Za včlanitev je potrebno zgolj izpolniti pristopno izjavo in poravnati letno članarino.

Včlani se!