Vse izjave

Iščemo nov prostor, nov piratski brlog!

4. februar, 2016
Objavljeno v kategoriji: Piratska skupnost

Do naslednjega (rednega) razpisa državnozborskih volitev je še dve leti. Te volitve želimo lasten prostor, v katerem bomo razglasili piratsko zmago na volitvah. In pri iskanju najboljšega bomo najbolj uspešni z vašo pomočjo, drage sledilke, dragi sledilci, piratke, pirati!

Skupaj znamo in najdemo več!

Vemo, da je najboljši vir informacij in snovi širša publika, ravno zato se tega lotujemo v ideji crowdsourcinga. Pirati nismo pridigarji. Ne pridigamo praznih besed, ampak jih udejstvujemo. Znanje množice je veliko boljše, veliko širše kot znanje posameznika in iskanje prostora ni izjema.

Na tem svetu nismo sami, kaj šele najboljši najpametnejših. Prav vsak sam je v nečem najboljši, prav vsak sam pri sebi ve nekaj, kar drugi ne vedo. Prepričani smo, da lahko v tej široki in pisani Piratski druščini najdemo prostor, ki mu lahko Pirati rečemo domači pristan!

Poznate koga, ki ima prostore v Ljubljani, jih želi oddati, a se za njih nihče ne zanima? Morda imate kakšen večji prostor, ki mu manjka le kakšna večja miza in par ducat stolov, da lahko postane redno zbirališče slovenskih piratov?

Morda kak skedenj na obrobju Ljubljane?

Malo heca, malo zares. Iščemo prostor, ki mu lahko rečemo, da je nad vsem ostalim: piratski. Prostor, nad katerim lahko postavimo veliko neonsko oglasno desko, ki v večeru sveti v barvah gusarske ladje slovenskih Piratov.

Zakaj spet ta Ljubljana?

Žal moramo stopiti na realna tla in si priznati, da je največ Piratov ta trenutek v Ljubljani ali pa jim je to mesto najbolj primerno za prvo Piratsko zatočišče v Sloveniji. A to ne bo ustavilo širitve druge kraje! Prostor v Ljubljani je le odskočna deska za širjenje po celotni Sloveniji.

Zatorej: Če imate prazen prostor ali poznate koga, ki ima v lasti primerne prostore, kjer lahko Pirati na svojem zadihamo in začnemo delati na novih in še bolj drznih projektih, nas le pocukajte za rokav!

Vse informacije pošljite kar na info@piratskastranka.si!